Debutul in numerologie a fost ocazia de a studia personal, in cadrul programului de pregatire ca instructor, cu insusi fondatorul sistemului Ho’olokahi, maestrul Tyler Mongan, pe o perioada de peste 1 an, devenind astfel unul dintre printre primii 3 instructori din lume formati de acesta
Avandu-l invitat, in două ocazii anul trecut, pe Tyler in Romania, am avut sansa de a fi pregatit personal in arta interpretarii harții numerologice, fiind, la acea data, as a după cum spunea si Tyler, ” unicul student din lume care a vazut, asistat si participat la cele mai multe citiri numerologice alaturi de mine”.
Acesta a fost un minunat compliment pe care l-am primit de la primul meu Maestru în tainele numerologiei.
Dorind sa stiu mai mult, mi-am continuat pregatirea in Numerologia Luminii ( Akara)  prin intermediul cursurilor private cu maestra Pritam Khalsa, cea care a stat o perioada de peste 8 ani in preajma lui Yogi Bhakan, îinvatand alaturi de aceasta partea filozofica ce sta la baza acestui sistem.
Si, asa cum era de asteptat. calea mea in domeniul numerologiei Akara nu s-a oprit aici. Intotdeauna, am avut sentimentul ca sistemul numerologic adus de Yogi Bhajan, in Statele Unite, a fost predat integral doar unui grup restrans dintre studentii sai. Astfel ca, am continuat sa ma perfecționez, apeland la cei care au petrecut un timp mult mai indelungat in preajma lui Yogi Bhajan si au avut acces la toate subtilitatile numerologiei Akara.
Foarte curand, am intrat in contact cu cei care stiau mult mai mult decât sistemul de bază. Maestri foarte bine pregatiti, intuitivi, excelenti profesori care, insa, nu doreau sa impartaseasca din cunoasterea lor.
Am mers mai departe in cautarile mele, cunoscand foarte bine proverbul oriental care spune ca ” atunci cand elevul este pregatit va apare si Maestrul”, iar aceasta insistenta mi-a fost rasplatita, fiind acceptat ca student in studiul avansat al Numerologiei Akara, nu cu unul… ci cu doi Maestri de elită (N. H. K. si A. A. S. K ).
Nu as fi dorit sa parcurg studiul numerologiei daca nu as fi asistat, personal, la iinterpretarile extraordinare pe care le faceau Maestrii de la care am avut onoarea de a invata. De la fiecare dintre acestia, inainte de a fii acceptat ca student, am solicitat interpretarea propriei mele harti , pentru a cunoaste minunea inteleociunii ce sta in spatele numerelor.
Astfel, dupa ce am asistat la zeci de citiri si am vacut sute de interpretari , am început sa pun in practica tot ceea ce mi-a fost trarnsmis si sa incep propriile mele citiri numerologice , iar surprizlel nu au incetat sa apara.
Am fost inspirat de Constiinta Universala  cu noi aspecte ale numerologiei pe care nu le cunosteam inainte, dar pe care le-am dezvoltat personal dupa ce m-am intalnit cu ele in practica interpretarilor efectuate. Abia dupa ce am fost pe deplin convins de validitatea sistemului am elaborat primul program de pregatire in Numerologia Sufletului, de la noi din tara , ce are la baza invataturile primite de la Maestrii mei la care am adaugat experienta mea personala.
Sper ca la baza interesului celor ce doresc sa abordeze acest nou tip de numerologie , mult mai putin  cunoscut, sa stea entuzisamul , pasiunea, dorinta de autocunoastere si evolutie personala. In ceea ce ma priveste le voi sta alaturi pentru a le oferi cat mai mult din domeniul ce imi incantat sufletul…minunata arta a Numerologie Luminii ( Akara ).
.