was successfully added to your cart.

Interpretare numerologica a zilei – 23.10.2017

5 8
– – 7
10 10

Astazi este o zi dedicata comunicarii prin intermediul inimii. avand grija ca ceilalti sa nu se simta raniti. Poate exista o forta a cuvintelor chiar daca ele nu sunt strigate ci rostite intr-o maniera frumoasa, directa dar ferma.

Gentiletea ar trebui sa fie astazi fundatia pe care construiti toate actiunile zilei. Gentiletea exprimata prin emotie, gand, comunicare sau activitati comune cu ale altor persoane.

Este o zi buna pentru a crea echipe ce lucreaza impreuna la un proiect atata timp cat viziunea acestora este comuna. Insa in aceste parteneriate este necesar sa fie intemeiate pe sinceritate si unitate.

Astazi este o zi in care vindecarea poate fi realizata prin cuvinte, intonatii, mantre sau pur si simplu printr-o conversatie tamaduitoare. Asa ca fiti atenti la cine patrunde in cercul apropiat avand nevoie de un cuvant bun, un sfat, o indrumare sau poate pur si simplu doar sa il ascultati.

Bazati-va pe ce simtiti incercand sa nu daramati prin forta ce o aveti tot ceea ce este in jur.

Sfatul zilei…dansati ::) va ajuta sa va exprimati mai usor sentimentele si …mai ales ii ajuta pe cei din jur sa nu fie atat de usor de ranit.

Distribuie mai departe: