was successfully added to your cart.

A fost o experienta unica

By 14/11/2017

„Draga Maestre,

Am asteptat cu foarte mari emotii ziua citirii numerologice.  Nu stiam la ce sa ma astept, banuiam ca nu este ca si ghicitul in carti sau in palma, si totusi aveam o oarecare teama.

Exista undeva in adancul sufletului meu temerea ca-mi vor fi dezvaluite anumite lucruri ,  pe care poate ca nu eram suficient de pregatita sa le accept sau poate chiar le refuzam.

Toate aceste ganduri s-au risipit foarte repede, dupa primele 5-10 minute de citire.

A fost o experienta unica,  e ca si cum ti s-ar face un scaner asupra vietii tale. Sunt anumite aspecte pe care le stii,  le-ai asumat, te lupti cu ele sau incerci sa le vindeci pentru a putea evolua. Sunt altele pe care nu le stii,  in prima faza te surprind, dar apoi iti dai seama ca ele exista, ca erau stocate undeva in subconstient si ca aveai nevoie de acest impuls pentru a iesii la suprafata,  pentru a le recunoaste.

Prin aceasta interpretare numerologica ti se dezvaluie modalitatile de a face „curat” în viata ta, de a vindeca anumite aspecte karmice,  afli lucruri noi despre potentialul tau,  despre scopul tau în viata.

Începi sa te intelegi mai bine pe tine insuti,  devii mai increzator in fortele tale, analizezi ce ai facut rau si unde ai gresit,  unde trebuie sa mai lucrezi si care sunt calitatile tale pe care le poti pune in valoare si in practica.

Cu alte cuvinte , aceasta citire ma ajuta sa ma redescopar.

Va multumesc Maestre, sunteti o persoana speciala. ”