was successfully added to your cart.

Citirea numerologica a venit la momentul potrivit

By 14/11/2017

„Desi nu am ascultat inca o data inregistrarea (ma gandeam sa las sa treaca ceva mai mult timp, pentru ca intotdeauna cand fac asta, apar lucruri care mi-au scapat la prima ascultare), m-am gandit saptamana asta la ce mi-ati spus si am revazut notitele. 

Informatiile din citire vin sa completeze lucruri pe care [teoretic] le stii despre punctele tari si punctele slabe pe care le ai, dar organizeaza si clarifica anumite lucruri. 

O consider foarte utila in general, dar in special in momente din viata in care ai nevoie de clarificare /sau mai multa claritate asupra drumului personal (cand te intrebi daca asta e calea ta… pare cea buna si totusi mai ai si alte idei… si simti ca ai face un pas in lateral + un popas ca sa te lamuresti daca iti consumi energia pe ceea ce te implineste – cazul meu). 

Felul in care ati realizat interpretarea m-a ajutat sa privesc in alt fel lucruri pe care le stiam… si a adus la lumina lucruri pe care le intuiam, dar parea ca imi „scapa printre degete” (nu inseamna ca mi-am terminat perioada interogativa, mai ales, ca intr-adevar am avut un an de mare consum energetic, asa cum ati spus, dar cu siguranta m-a ajutat mult). 

M-a ajutat de asemenea foarte mult scurta citire pe care ati facut-o pentru bebe, pentru ca m-a facut constienta de anumite lucruri la care va trebui sa fiu atenta in educatia lui (cred ca orice mama isi doreste sa aiba o informatie in plus ca sa poata sa faca ceva mai bine / [alegeri mai constiente si mai informate] pentru copilul sau). 

In concluzie, pe mine citirea numerologica m-a ajutat in mod deosebit pentru clarificarea drumului personal si a venit la momentul potrivit.”