was successfully added to your cart.

E ca si cum iti ia un val de pe fata

By 14/11/2017

” Imi este greu sa explic experienta din timpul sedintei de numerologie. Este momentul acela in care individul este pus fata in fata cu realitatea lui in modul cel mai obiectiv posibil, atunci cand se identifica cu “darurile “ pe care le are si si de care este constient, afla ce ii lipseste si cam in ce directie sa se indrepte pentru ca “darurile” lui sa se inmulteasca (si sa nu piarda ce are deja) si incet incet lucrurile prind contur pentru ca incepe sa gaseasca raspunsuri la intrebarile care il “macina”. 

Da, este foarte interesant si util, e ca si cum iti ia un val de pe fata, iti da o directie, iti da incredere, te ajuta sa pui in valoare ceea ce ai si sa identifici ceea ce nu ai dar ai nevoie. 

Cred foarte tare ca fiecare avem o misiune in viata aceasta, ca nimic nu este intamplator si ca scopul final este evolutia spiritului. 

M-am identificat in peste 80% din descriere si incerc sa inteleg si sa constientizez daca nu sunt si restul de 20%. Recunosc ca nici macar eu nu ma cunosc in intregime si eu mai descoper multe lucruri despre mine pe care nu le stiam sau nu le-as fi gandit. „